Výrobky našich značek Odkolek i Delta pečeme v českých pekárnách a pouze z pšenice, která vyrostla na polích v naší krásné zemi. Sklizenou pšenici poté zpracováváme ve vlastních mlýnech na mouku, která je základním kamenem pekařských výrobků.
Nadšení z pekařského řemesla
Poctivost a um našich mistrů pekařů – to není jediná „přísada“ našich výrobků. K tomu, aby bylo pečivo nadýchané, vláčné nebo křupavé, je zapotřebí i kvalitní pšenice. Tu vykupujeme pouze od českých pěstitelů nebo dodavatelů, kteří garantují pěstování v České republice.
Po náročném procesu semletí pšenice máme k dispozici dostatek mouky, kterou z mlýnů převezeme do pekáren. Zde přichází na řadu pekařky a pekaři, kteří dle tradičních receptur, poctivé práce a nadšení z pekařského řemesla, dokáží upéct pečivo, které si tak rádi kupujete v obchodech ve všech koutech České republiky.
Čtěte dále
Další zajímavé článkyKrakonošův cyklomaraton chutnal sladce
Téměř 600 závodníků se o víkendu zúčastnilo 11. ročníku závodu Krakonošův cyklomaraton na trasách dlouhých 136…
Odkolek zabodoval v soutěži Novinka roku!
Čtyřiadvacátého ročníku oblíbeného spotřebitelského programu Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2024 se zúčastnilo a o přízeň…
Pekárna Odkolek Praha získala ocenění Chléb vynikající kvality
Ve středu 12. června se v Pardubicích uskutečnil již 30. ročník největší české pekařské akce Dny chleba,…