loading
 loading
Pečeme vítězné chleby

Naše výrobky

 loading
Plundrový závin krémový s náplní pomeranč a ananas
200 g
 loading
Plundrový závin krémový s náplní malinovou
200 g
 loading
Pardubický koník
 loading
Cibulový chléb se škvarky
400 g

Historie společnosti

1912

Slavnostní otevření moderní pekárny s mlýnem ve Vysočanech.

 loading

1994

Po nástupu socialismu byla firma znárodněna a značka Odkolek z trhu na dlouhé roky zmizela. Značku Odkolek vrátili až v roce 1994 na pekárenský trh noví pekařští vizionáři.

 loading

2007

Vzniká společnost United Bakeries, která se postarala o zásadní restart značky Odkolek.

 loading

Dnes

Firma sídlí na adrese Pekařská 1 v Praze-Jinonicích a prodává výrobky, které vycházejí z tradičních českých receptur a odkazu najslavnějšího českého pekaře.

 loading
 loading

Jak správně uchovávat čerstvý chléb?

Doporučená teplota pro skladování chleba je 20 až 25 stupňů a stále platí recept našich babiček a prababiček: uchovávat chléb v čisté utěrce nebo plátně. Tento způsob totiž umožnuje chlebu dýchat.

 loading
 loading