Výrobky našich značek Odkolek i Delta pečeme v českých pekárnách a pouze z pšenice, která vyrostla na polích v naší krásné zemi. Sklizenou pšenici poté zpracováváme ve vlastních mlýnech na mouku, která je základním kamenem pekařských výrobků.
Nadšení z pekařského řemesla
Poctivost a um našich mistrů pekařů – to není jediná “přísada” našich výrobků. K tomu, aby bylo pečivo nadýchané, vláčné nebo křupavé, je zapotřebí i kvalitní pšenice. Tu vykupujeme pouze od českých pěstitelů nebo dodavatelů, kteří garantují pěstování v České republice.
Po náročném procesu semletí pšenice máme k dispozici dostatek mouky, kterou z mlýnů převezeme do pekáren. Zde přichází na řadu pekařky a pekaři, kteří dle tradičních receptur, poctivé práce a nadšení z pekařského řemesla, dokáží upéct pečivo, které si tak rádi kupujete v obchodech ve všech koutech České republiky.

Čtěte dále
Další zajímavé články
Zuřivý reportér vyrazil na fichtlu s Odkolkem po Česku
Aleš Růžička vyrazil za dalším dobrodružstvím, tentokrát Fichtlem po Česku. Za 5 dní projede od Aše…

Slovanské chleby vítězem Volby spotřebitelů 2023
Třiadvacátý ročník Volby spotřebitele má své vítěze! Čeští spotřebitelé zvolili nejlepší novinkou pro rok 2023 Slovanské…

Chléb vynikající kvality z naší pekárny
Již 29. ročník Dnů chleba se konal pod záštitou Svazu pekařů a cukrářů v prostorách pardubického…